Pasteryzowane białka jaj w formie płynnej pozwolą zaoszczędzić czas poświęcany na żmudne oddzielanie żółtek od białek. Zamknięte opakowanie wystarcza na 6 miesięcy, a otwarte można przechowywać w lodówce przez 48 godzin. Nadają się również do spożycia na surowo, na przykład jako składnik napojów białkowych, ale można ich również używać do gotowania i pieczenia zdrowych smakołyków. Wystarczy otworzyć butelkę i wlać tyle białek, ile potrzeba.
Nie zawierają konserwantów i są wolne od GMO. Zawierają do 10,2 g białka na 100 g produktu, co ma pozytywny wpływ na wzrost mięśni. Zafunduj sobie białko w jego najbardziej naturalnej formie dzięki 100% białkom jaj.
Korzyści:
- tylko pasteryzowane białka jaj
- Do 10,2 g białka na 100 g
- Bez konserwantów i GMO
- Okres trwałości do 6 miesięcy
Dawkowanie
Wstrząsnąć przed użyciem. Białka jaj można spożywać na surowo lub po ugotowaniu. Nadaje się do przygotowywania potraw jajecznych lub dodawania do koktajli i smoothie.
Tabela wartości odżywczych
Wartości odżywcze: w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 209 kJ/50 kcal |
Tłuszcz | 0.5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 1,1 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 10,2 g |
Sól | 0,4 g |
Składniki
100% białek jaj.
Informacje dla alergików
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką.
Ostrzeżenie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać w temperaturze pokojowej (od 0 do 25°C) pod warunkiem, że opakowanie nie zostało otwarte. Data ważności jest podana na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (0 do 4 °C) i spożyć w ciągu 48 godzin. Przed przechowywaniem upewnij się, że nakrętka jest szczelnie zamknięta, aby zapewnić świeżość.
Napisz opinię