Masło z orzechów nerkowca z kokosem, białą czekoladą i truskawkami - zakochaj się w tym zdrowym przysmaku!
Masło z orzechów nerkowca z kokosem, białą czekoladą i truskawkami to masło orzechowe z orzechów nerkowca, które są bogate w wapń, ryboflawinę, witaminę E i zdrowe tłuszcze. Pyszne masło z orzechów nerkowca jest również wzbogacone białą czekoladą, kokosem, a wyjątkowego smaku nadaje mu 10% liofilizowanych truskawek. Zostały one poddane procesowi liofilizacji, dzięki czemu są pełne składników odżywczych, witamin i minerałów.
Co więcej, w maśle nie ma śladu oleju palmowego. Wręcz przeciwnie, zaskoczy Cię bogatą zawartością błonnika, białka i zdrowych tłuszczów. Jest również doskonałym źródłem energii, dzięki czemu jest idealnym przysmakiem dla sportowców i zwolenników zdrowego stylu życia. Jego pyszna kremowa konsystencja sprawia, że idealnie nadaje się do aromatyzowania białka, smoothie, naleśników, twarogu, jogurtu lub ulubionych przepisów fitness. Możesz również cieszyć się nim samodzielnie, na łyżce, aby odkryć wszystkie ukryte sekrety jego doskonałego smaku. Po prostu nie będziesz w stanie oprzeć się tej wyjątkowej potrójnej kombinacji!
Masło z orzechów nerkowca z kokosem, białą czekoladą i truskawkami oraz jego zalety
- jest wytwarzane z orzechów nerkowca
- zawiera 10% liofilizowanych truskawek
- nie zawiera oleju palmowego
- zawiera dużą ilość białka, błonnika i zdrowych tłuszczów
- zawiera witaminy i minerały
- jest doskonałym źródłem energii
- ma wyjątkowy smak i kremową konsystencję
- nadaje się do przepisów fitness, ale także do bezpośredniego spożycia
Składniki
Orzechy nerkowca 40%, kokos 30%, biała czekolada 20% (cukier, masło kakaowe, **mleko w proszku, lecytyna sojowa, **ekstrakt waniliowy), liofilizowane truskawki 10%.
Tabela wartości odżywczych
Fakty żywieniowe | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2502 kj / 598 kcal |
Tłuszcz | 45.32 g |
w tym nasycone | 25,13 g |
Węglowodany | 32,53 g |
w tym cukry | 21,44 g |
Błonnik | 7,63 g |
Białko | 9,47 g |
Sól | 0.1 g |
Ostrzeżenie
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów, soi i mleka. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Białe przebarwienia na powierzchni wynikają z niższej temperatury i nie stanowią wady produktu. Ogrzać masło do temperatury pokojowej i wymieszać. Alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką.
Napisz opinię