Iso Whey Zero to wysokiej czystości izolat białka serwatkowego o niezwykle lekkiej i szybkiej absorpcji. Zwiększona zawartość białka i niska zawartość węglowodanów sprawiają, że jest to idealny wybór dla sportowców dążących do ultraszybkiego wzrostu masy mięśniowej. Dodane aminokwasy przyczyniają się do szybszej regeneracji mięśni i zmniejszają ich bolesność. Do 21 g czystego białka budującego mięśnie w każdej porcji.
Korzyści:
- Do 21 g białka w każdej porcji
- Do 4,489 g aminokwasów BCAA
- L-arginina zwiększająca produkcję tlenku azotu
Wysoka zawartość BCAA, L-glutaminy i EAA. Wykonane ze starannie wyselekcjonowanych źródeł białka. Profil aminokwasowy Iso Whey ZERO jest idealny dla prawdziwego przyrostu masy mięśniowej. Zawiera duże ilości BCAA, EAA (niezbędne aminokwasy), a także L-glutaminę, najważniejszy aminokwas do budowy beztłuszczowej masy mięśniowej.
Dawkowanie
Wymieszać jedną dawkę preparatu (25 g = 2 czubate łyżki stołowe) z 200 ml lub 350 ml wody (w przypadku maksymalnego rozcieńczenia przygotowuje się napój bez laktozy). W dni treningowe przyjmować 1 dawkę rano i 1 dawkę bezpośrednio po treningu. W dni nietreningowe należy przyjmować 1 dawkę rano i 1 dawkę po południu.
Tabela wartości odżywczych
Wielkość porcji: (Smak czekoladowy) | 25 g | |
---|---|---|
Liczba porcji w opakowaniu: (500 g) | 20 | |
Liczba porcji w opakowaniu: (908 g) | 36 | |
Liczba porcji w opakowaniu: (2 270 g) | 90 | |
Wartości: | w 25 g | w 100 g |
Energia | 395 kJ/ 93 kcal | 1 579 kJ/372 kcal |
Tłuszcze | 0,5 g | 1,6 g |
w tym nasycone | 0,3 g | 1 g |
Węglowodany | 1,3 g | 5,2 g |
w tym cukry | 0,5 g | 0,8 g |
Białko | 21 g | 84 g |
Sól | 0,18 g | 0,71 g |
Profil aminokwasowy: | w 25 g |
---|---|
Niezbędne aminokwasy: | 4 489 mg |
Histydyna | 375 mg |
Izoleucyna | 1 178 mg |
Leucyna | 2 170 mg |
lizyna | 1 839 mg |
Metionina | 470 mg |
Fenyloalanina | 639 mg |
Treonina | 1 294 mg |
Tryptofan | 342 mg |
Walina | 1 141 mg |
Aminokwasy warunkowo niezbędne: | 7 144 mg |
Arginina | 502 mg |
Cysteina | 638 mg |
glutamina i kwas glutaminowy | 4 302 mg |
Prolina | 1 106 mg |
Tyrozyna | 596 mg |
Aminokwasy nieistotne: | 4 408 mg |
alanina | 959 mg |
Kwas asparaginowy, | 2 141 mg |
Glicyna | 357 mg |
Seryna | 951 mg |
Łącznie BCAA: | 4 489 mg |
Składniki
Ananas+Mango: Izolat białka serwatkowego 89% (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik śmietankowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471,E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforany potasu, substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia), l-glutamina 2,5%, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), emulgator lecytyny (soja), sól, substancja przeciwzbrylająca krzemionka, l-leucyna 0,2%, substancja słodząca sukraloza, l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwniki (tartrazyna, czerwień allura AC)*.
Banan: Izolat białka serwatkowego 90%, (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), aromaty, l-glutamina 2,5%, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforany potasu, substancja przeciwzbrylająca fosforany wapnia), emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, kwas (kwas cytrynowy), substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, l-leucyna 0,2%, substancja słodząca sukraloza, l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik tartrazyna*.
Biała czekolada: Izolat białka serwatkowego 87 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforany potasu, substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia), l-glutamina 2,5%, aromaty, substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, emulgator lecytyny (soja), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca sukraloza, l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Cherry+Banana: Izolat białka serwatkowego 92%, l-glutamina, aromaty, składnik kremowy (tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka)), kwas (kwas cytrynowy), emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól, l-leucyna, substancja słodząca sukraloza, l-izoleucyna, l-walina, barwniki (czerwień allura AC*, indygotyna).
Sernik cytrynowy: Izolat białka serwatkowego 88 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), aromaty, l-glutamina 2,5 %, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia), emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), kwas (kwas cytrynowy), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, sól, substancja słodząca sukraloza, l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik (tartrazyna*).
Cookies & Cream: Izolat białka serwatkowego 82 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja), l-glutamina 5,5 %, składnik śmietankowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforany potasu, substancja przeciwzbrylająca - fosforany wapnia), aromaty, czekolada w proszku (miazga kakaowa, masło kakaowe, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator - lecytyny (z soi), aromat), emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), cynamon, sól, substancja przeciwzbrylająca krzemionka, l-leucyna 0,2%, l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Czekolada: Izolat białka serwatkowego 84 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), odtłuszczone kakao w proszku, l-glutamina 4 %, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca fosforany wapnia), emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), aromaty, sól, substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, l-leucyna 0,2%, substancja słodząca sukraloza, l-izoleucyna.
Czekolada+Toffi: Izolat białka serwatkowego 84 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja), odtłuszczone kakao w proszku, l-glutamina 4 %, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforan potasu, substancja przeciwzbrylająca fosforan wapnia), l-glutamina, emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), aromaty, sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Piernik: Izolat białka serwatkowego 90%, l-glutamina 3%, aromaty, cynamon, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), mieszanka śmietankowa (tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko grochu, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), imbir w proszku, emulgatory lecytyny (soja), l-leucyna, l-izoleucyna, l-walina, sól, goździki, substancja słodząca (sukraloza).
Truskawka: Izolat białka serwatkowego 87 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja), aromaty, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforany potasu, substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia), l-glutamina 5%, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), emulgator lecytyny (soja), sól, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik (czerwień allura AC*).
Kokos: Izolat białka serwatkowego 87 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia), l-glutamina 2,5%, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, emulgator lecytyny sojowe, sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Orzech laskowy: Izolat białka serwatkowego 87 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator fosforany potasu, substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5%, aromaty, emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Morela+Jogurt: Izolat białka serwatkowego 87 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), aromaty, l-glutamina 2,5 %, składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), środek przeciwzbrylający (fosforany wapnia)), kwas (kwas cytrynowy), zagęszczacze (karagen, guma ksantanowa), emulgator lecytyny (soja), sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwniki (tartrazyna, czerwień allura AC)*.
Nut+Licker: izolat białka serwatkowego 85%, aromaty, l-glutamina, niskotłuszczowe kakao w proszku, składnik kremujący (tłuszcz kokosowy, maltodekstryna, białko roślinne, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka)), sól, emulgator lecytyny (soja), substancja słodząca (sukraloza), l-leucyna, l-izoleucyna, l-walina.
Pinacolada: Izolat białka serwatkowego 90% (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5%, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), emulgator lecytyny (soja), sól, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik (tartrazyna).
Pistacja: Izolat białka serwatkowego 88 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5%, aromaty, substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, emulgator lecytyny (soja), substancja przeciwzbrylająca (krzemionka), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwniki (tartrazyna*, indygotyna).
Popcorn: Izolat białka serwatkowego 88 % (izolat białka serwatkowego, emulgator: lecytyny (soja)), składnik kremowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5 %, aromaty, emulgator: lecytyny (soja), substancje zagęszczające (karagen, guma ksantanowa), sól, substancja przeciwzbrylająca (krzemionka), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Solony karmel: Izolat białka serwatkowego 88 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, mleko w proszku, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 3,1%, aromaty, emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik (karmel amoniakalny).
Solony karmel + migdały: Izolat białka serwatkowego 88 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny, (soja)), składnik kremowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 3,1%, aromaty, emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), barwnik (karmel amoniakalny), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%.
Tiramisu: Izolat białka serwatkowego 86 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5%, kawa rozpuszczalna, aromaty, emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, cynamon.
Produkt zawiera kofeinę. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży lub karmiących piersią (10 mg kofeiny/100 ml lub, w przypadku maksymalnego rozcieńczenia, 6 mg kofeiny/100 ml gotowego napoju).
Wanilia: Izolat białka serwatkowego 88% (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik kremujący (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5%, aromaty, emulgator lecytyny (soja), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik (tartrazyna*).
Wanilia + cynamonowe gniazdo osy: Izolat białka serwatkowego 86 % (izolat białka serwatkowego, emulgator lecytyny (soja)), składnik śmietankowy (częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, beztłuszczowe mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, sacharoza, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu), substancja przeciwzbrylająca (fosforany wapnia)), l-glutamina 2,5%, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (karagen, guma ksantanowa), sól, emulgator lecytyny (soja), substancja przeciwzbrylająca (krzemionka), l-leucyna 0,2%, substancja słodząca (sukraloza), l-izoleucyna 0,1%, l-walina 0,1%, barwnik (tartrazyna)*.
*Tartrazyna, Allura Red AC: może mieć szkodliwy wpływ na sprawność i skupienie uwagi u dzieci.
Informacje dla alergików
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym również produkty zawierające mleko, jaja, soję, gluten, skorupiaki, dwutlenek siarki i orzechy.
Ostrzeżenie
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Produkt nieodpowiedni dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie stosować u osób z fenyloketonurią. Nie stosować u osób uczulonych (nadwrażliwych) na którąkolwiek substancję wymienioną w składzie produktu. Przechowywać szczelnie zamknięte w chłodnym i suchym miejscu.
Producent
Biotech USA Kft., Kiscsikós köz 11, 1033 Budapeszt, Węgry.
Napisz opinię